piros-crusoveanuPavel Piroș a ajuns, ieri, la un acord cu apărătorul Cosmin Crușoveanu, care devine astfel primul fotbalist acontat de Șoimii după promovarea în liga secundă. „Eram în tratative de ceva timp, astăzi (n.a. joi) le-am concretizat”, a anunțat boss-ul Pâncotei. „Mai suntem în discuții avansate cu încă patru jucători, sper ca până luni să le finalizăm, astfel încât până la sfârșitul lui iunie să avem conturat lotul”, a adăugat Piroș.
Crușoveanu (30 de ani) e hunedorean de origine și a început fotbalul la Victoria Călan. De acolo, a acces la Corvinul Hunedoara, CS Deva, Universitatea Cluj, Gaz Metan CFR Craiova. Ultimul său club: FC Olt Slatina, unde a fost și căpitan de echipă.
În altă ordine de idei, condu­cerea alb-negrilor a bătut palma cu o serie de jucători ale căror contracte expirau la sfârșitul acestei luni. Iar la începutul săptămânii viitoare, pîncotanii vor anunța și lista despărțirilor. Lotul Șoimilor ar urma să înceapă campania pentru liga secundă în jurul datei de 12 iulie.

Recomandările redacției