maneabujiTrei dintre fotbaliștii arădeni de mare potențial au fost contactați de George Galamaz, noul președinte al lui FC Caransebeș, pentru o înțelegere pentru sezonul viitor. Portarul Cătălin Bujor și fundașul Alexandru Manea vor fi împrumutați de Gloria până în vara următoare la proaspăt promovata în liga secundă, în timp ce atacantul Alexandru Sălăjan își va încheia la finalul lunii contractul cu FC UTA SA și va fi liber să-și aleagă singur viitorul.
„Nu mi-e totuna că plec de acasă, însă, pe de altă parte, mă bucur că voi evolua din nou în Liga a II-a. Sper să-mi fac bine treaba acolo, e un moment important al carierei mele”, ne-a mărturisit Bujor, care se va prezenta pe 7 iulie la reunirea gugulanilor. În schimb, colegul său, Alex Manea, va reveni din Austria de abia pe 15 iulie, când se va alătura echipei care – probabil – va fi pregătită de Sorin Bălu. Antrenorul celor de la Mama Mia Becicherecul Mic a fost în cărți să o preia și pe FC UTA SA, însă mutarea dorită în special de Adrian Marția nu s-a mai realizat.
Apropo de acesta din urmă, Alex Sălăjan a ținut să-i transmită un mesaj: „Îi mulțumim așa-zisului nostru patron pentru vacanța minunată de care avem parte. Cel puțin eu am șapte salarii restante, pe care nu cred că le voi mai primi vreodată. Ar fi culmea să-mi mai pună piedici să mă transfer la Caransebeș, deși, teoretic, nu mai au ce să-mi facă. Îmi pare extrem de rău că o echipă ca FC UTA SA a ajuns într-o asemenea situație, iar noi, jucătorii, care nu ne doream la un moment dat decât să intrăm pe teren chiar și pe gratis, am fost lăsați pe dinafară”.
FC Caransebeș a câștigat seria
a IV-a a Ligii a III-a, un mare merit în rezultatul obținut de bănățeni fiind aportul financiar al lui Dan Alexa. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a fost și cel care l-a cooptat în staff pe Galamaz, cei doi fiind colegi de echipă până în 2013 la Anorthosis Famagusta.

Recomandările redacției