judo„Ziua Judoului Arădean” a reunit, sâmbătă, peste 400 de sportivi din şase ţări, care s-au întrecut la categoriile sub 12 şi 14 ani, dar şi la Under 16, în cadrul Euro Ligii. Aradul a fost reprezentat de o serie de sportivi de la cluburi din municipiu şi judeţ. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa a numeroase personalităţi din lumea sportului pe tatami, în frunte cu vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo și deputatul arădean Dorel Căprar.
În deschiderea competiţiei a avut loc o demonstraţie de jiu-jitsu oferită de Seishi Budo. S-au acordat plachete în semn de apreciere pentru sprijinul şi implicarea în dezvoltarea judoului arădean, iar înaintea startului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fondatorului judoului ară­dean, marele maestru Mihai Botez.
La Euro Liga sub 16 ani au parti­cipat sportivi din Arad, Subotica, Osijek şi Szeged. Reprezentanţii jude­- ţului nostru au obţinut câteva clasări pe podium prin: Cristea Coriolean şi Marc Boldiş – ambii locul 1, Alexandru Sabău şi David Nagy – ambii locul 3, Alexandra Ionescu şi Casandra Rusniac – ambele locul 2 şi Florina Văcărescu – locul 3.

Recomandările redacției