capatanagyStafful tehnic „textilist” a fost inspirat în alegerea cuplului de atacanți la meciul de baraj cu Retezatul Hațeg. Cipri Rus și Alex Capătă a creat destulă panică printre fundașii adverși, ultimul chiar intrând excelent în joc, contribuind la faza din care s-a des­chis scorul. La fel de adevărat este că fostul vârf al Progresului Pecica a și irosit o ocazie mare, însă prestația sa fost per ansamblu pozitivă.
Poate de aceea, „Capi” a consi­derat că nu merita să fie scos de pe teren după 62 de minute de joc și
s-a „produs” din nou. Pășind spre marginea terenului, atacantul și-a scos tricoul, prilej pentru „centralul” Marcu să-i arate cartonașul galben. În tot acest timp, Roland Nagy se uita stupefiat în direcția atacantului său, care nu s-a sfiit să-și manifeste nemulțumirea printr-o privire încruntată. „Cred că a fost supărat pe arbitru, dar nu știu exact, căci nu am apucat să-l întreb ce are. Și-a făcut treaba, nu am înțeles ce mai dorea. Capătă mai are astfel de momente în care nu îl înțelegem deloc”, a spus Roland Nagy la finalul disputei cu Retezatul Hațeg.
Nici celălalt atacant al său nu a fost foarte cuminte. Imediat după schimbare, Cipri Rus a răspuns chemării galeriei și, luând portavocea din mâna unui fan, a dat tonul scandărilor din incinta terenului. Mai mult, și-a donat și tricoul, toate astea petrecându-se prin minutul 85, când meciul se desfășura încă. „Nu am văzut ce s-a întâmplat exact, eram concentrat la meci, la ultimele minute. Dar, sunt obișnuit treburi de acest gen, să nu uităm că Alex Capătă a sărit gardul în mijlocul fanilor când l-am debutat la uta. Îmi plac astfel de manifestări, dar nu și la un nivel mai înalt”, a punctat „principalul” arădenilor.

Recomandările redacției