martiangio1Chiar dacă pe site-ul oficial al Fe­derației Române de Fotbal, UTA a fost sancționată cu pierderea tuturor meciurilor din play-out după cele trei neprogramări cauzate de neachitarea baremurilor restante de arbitraj, iar decizia logică a Comisiei de Disciplină este retrogradarea echipei în Liga a VI-a, „oficialii” arădeni mai speră că pot întoarce mortul de la groapă.
Bazându-se pe faptul că tot mai puține cluburi au posibilități financiare și nu ar mai dori să continue în eșalonul secund, utiștii cred că dacă își vor achita datoriile la Federație vor fi grațiați și poftiți să continue tot în Liga a II-a. Din informațiile noastre, Adrian Marțian i-a făcut o vizită la hotel lui Giovanni Catanzariti  săptămâna trecută, prilej cu care au făcut un așa-zis plan de bătaie. Dejeanul va încerca să găsească cât mai rapid un om de afaceri dispus să se asocieze cu el, sau chiar să preia cu totul clubul, iar dacă nu va reuși, va lua în calcul și o renunțare la orice pretenții pentru ca italianul să încerce să redreseze din nou corabia.
Totul trebuie făcut până pe 27 iunie, căci după ședința de Comitet Executiv, Federația va trebui să dea un verdict final în cazul FC UTA SA.

Recomandările redacției