leucuta1În campionat, din postura de nou-intrat, decidea unul din cele mai importante meciul ale sezonului, cel cu Gloria din retur. Și tot contra galben-albaștrilor, din aceeași ipostază de proaspăt pătruns pe teren, oferea assist-ul golului doi, ce închidea definitiv finala Cupei României.
La Lugoj, Sorin Leucuța a fost din nou omul potrivit la locul potrivit. Trimis pe teren de Roli Nagy în minutul 62 în locul lui Capătă, percutantul fotbalist arădean a marcat golul doi al utiștilor. Faza a fost neclară, impresia inițială fiind că fundașul hațegan Laslău, care s-a aruncat după centrarea lui Rus împreună cu Leucuța, ar fi deviat în propria poartă. Dar atacantul a clarificat situația: „Da, am atins mingea, am contrat crezând că o să încerce să dea afară”.
„Am am intrat bine în joc, sunt fericit că am câștigat și ne-am îndeplinit obiectivul. Echipă bună au avut și ei, dar noi am avem una și mai bună, s-a văzut diferența,  s-a terminat cu bine și sărbătorim! Urmează un campionat mai greu, știu cum e acolo, am fost, dar sperăm să promovăm din primul an”, a continuat cel care a jucat la mai multe divizionare C arădene în ultimele sezoane – Gloria, Sebiș, Vladimirescu, Pîncota.
Ca și colegii săi, Leucuța a fost încântat să joace cu o galerie superbă alături. „A fost frumos să vedem o tribună în alb-roșu, ne bucurăm că au venit alături de noi și că i-am făcut fericiți. Urmează o vacanță mult așteptată, am avut meciuri grele, chiar dacă a fost divizia D, cum zice „Profe”, mlaștina fotbalului românesc. Și așteptăm divizia C!”, a încheiat fotbalistul crescut de Atletico.

Recomandările redacției