Picture 045 Picture 020 Picture 002Firma SC Intecoholding SRL din Sebiş, pe lângă lucrări de construcţii de drumuri şi poduri şi lucrări de curăţenie şi defrişări de terenuri împădurite, se mai ocupă şi cu agricultura. „Firma  dispune de toată gama de utilaje performante şi de mare tehnicitate în agricultură, mai cultivă suprafeţe mari agricole pe care le avem, mai ales în arendă. În tot ceea ce faci trebuie să dai dovadă de seriozitate şi înţelepciune“ a spus Ovidiu Palcu, patronul firmei SC Intecoholding SRL.
Ovidiu Palcu împreună cu fratele său muncesc cu mare serioazitate și determinare „noi nu avem zile libere, atât în agricultură cât și în construcții. La tot ce faci trebuie să dai dovadă de seriozitate și când spun asta mă bazez pe unele principii: să ai cuvânt și calitate în ceea ce faci, în rest nu trebuie să alergi după lucrări, că te caută cei care au nevoie“ ne spunea tânărul întreprinzător.
„Avem de toate pentru că avem preocupare“
Acestea au fost cuvintele cu care ne-a întâmpinat  Ovidiu Palcu după ce ne-a arătat întreaga fermă, fermă ce aparține celor doi frați.
„Ați văzut acum după ce ați fost prin toată ferma că avem de toate, dar muncim. Poate îmi puteți reproșa că și alții muncesc și nu au ce avem noi. Totul depinde de factorul om, cum pune fiecare problemă“ a completat tânărul investitor. E drept că am putut vedea plantații de tot felul, le fel culturi diverse, tot felul de animale, păsări, păsări de baltă – chiar și lebede, ponei și alte animale.
Am văzut și cultura de porumb de la Sebiș și de la Bocsig – este un model de agricultură. Mai ales că la Sebiș, acolo unde e porumbul a fost nevoie de a fi defrișat terenul de mărăcinișuri și copaci.
„Când am luat acest pământ ce a fost lăsat în paragină m-am gândit la ce voi face cu el. Am achiziționat utilajele necesare noi și m-am ocupat de agricultură și aici în Sebiș anul trecut am făcut între 10-12 mii kg la hectar la porumb; și anul acesta am toată suprafața cultivată numai cu porumb. Am achiziționat combină de mare capacitate și cu o tehnică modernă de recoltat cereale de toate tipurile; am specialiști și profesioniști pe utilaje“ preciza Ovidiu Palcu.

Recomandările redacției