Cupa-Ziridava-2014-final-afisÎn data de 28 iunie se va  desfăşura la Arad „Cupa Ziridava”- baschet în fotoliu rulant, ediţia a VII-a. Turneul va avea loc în Sala  Sporturilor Victoria, începînd cu ora 9.30. Organizator este CS Temerarii Arad, cu sprijinul Primăriei Municpiului Arad. Parteneri sunt Direcţia Jude­ţeană pentru Sport şi Tineret Arad şi Kiss fm, iar colaborator Free Wheelchair Sports Romania. Vor fi  pre­zente, alături de echipa Clubului Sportiv Temerarii Arad, şi C.C.S.H.Lamont Cluj-Napoca, A.J.I.F. Motivation Bucureşti şi A.C.S.Cumpără Respon­sabil Braşov. Sistemul de joc va fi Round Robin (fiecare cu fiecare), un total 6 meciuri.
„E cea mai importantă competiție a noastră, a devenit o tradiție, suntem la a șaptea ediție. Conducerea Comitetului Internațional Paralimpic a avut întotdeauna doar cuvinte de laudă la adresa turneului, sperăm ca și în acest an să fie la fel. E prima dată când se organizează la Sala Polivalentă, iar pe această cale dorim să facem un apel la publicul arădean să vină să susțină echipa!”, a punctat Gabriel Ovidiu Dronca, președintele și căpitanul Temerarilor.
Sportivii arădeni se antrenează intens de 3-4 ori pe săptămână  sub îndrumarea antrenoarei de baschet Anca Mădălina Pălie.

Recomandările redacției