hereraSelecţionerul Mexicului, Miguel Herrera, a declarat, luni, la Recife, că aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viaţa sa, după victoria cu naţionala Croaţiei, scor 3-1, şi calificarea în optimile Cupei Mondiale, informează presa braziliană.
„Jucătorii mei au evoluat mi­nunat, nu le-au tremurat picio­arele. Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Sunt extrem de bucuros. Vor veni şi alte zile mai fericite”, a spus Herrera.
„Felicitări echipei Mexicului, a demonstrat că este mai bună. Ăsta este fotbalul. Am dat totul, nu s-a putut, acum trebuie să felicităm adversarul şi să mulţumim fanilor care ne-au susţinut. În repriza a doua am căzut fizic şi nu ştiu de ce. Am avut doar varianta victoriei, dar nu s-a putut, adversarul a fost mai bun şi asta este tot, viaţa merge înainte”, a spus și Niko Kovac, selecționerul Croației Kovac.
Reprezentativa Mexicului a învins, luni, la Recife, cu scorul de 3-1 (0-0), selecţionata Croaţiei, şi a încheiat pe locul doi în grupa A de la Cupa Mondială.
Pentru Mexic au marcat Rafael Marquez ‘72, Guardado ‘75 şi Hernandez ‘82, iar pentru Croaţia a înscris Perisici ‘87.
În optimi, Mexic va întâlni, duminică, selecţionata Olandei.

Recomandările redacției