copilStagiunea începea groaznic pentru Dumitru Copil. În minutul 2 al derby-ului CS Ineu – Șoimii Pâncota, talentatul mijlocaș se accidenta grav la genunchi, terminând cu fotbalul pe anul 2013 încă din luna septembrie. Se vorbea despre o operație pentru refacerea
ligamentelor, însă, până la urmă, fotba­listul nu a mai ajuns la „cuțit”.
Fizioterapia l-a pus pe picioare, iar UTA l-a rechemat la „vatră”. Fiind sănătos, și-a câștigat repede un loc de titular, Roland Nagy contând pe el 90 de minute și la barajul de la Lugoj.„Pentru mine acest proiect reprezenta un nou început. Veneam după o accidentare grea și nu mi-a fost ușor să reintru în ritm, dar am primit încrederea de care aveam nevoie și nu pot decât să le mulțumesc antrenorilor pentru asta. Îi mulțumesc și lui Dumnezeu că m-a ferit de alte probleme și că am putut evolua într-un meci atât de important pentru fotbalul ară­dean”, a spus Copil la după victoria cu Retezatul Hațeg.
Fotbalistul comparat cu Hagi în urmă cu câțiva ani admite că promovarea e simțită altfel de jucătorii mai tineri. „Pentru jucătorii mai tineri e chiar o minune, pentru noi ăștia trecuți deja prin câteva etape e doar o confirmare a potențialului nostru. Suntem fericiți și sperăm că odată cu noi este tot Aradul. Mi-ar plăcea ca spiritul UTA-ei să renască odată cu noi toți, jucători, suporteri și restul persoanelor din jurul acestui club”, a adăugat „Mitruț”, care așteaptă cu sufletul la gură meciurile din Liga a III-a, dar nu înainte de o binemeritată mini-vacanță.

Recomandările redacției