avramutiu1Odată cu accidentarea lui Norbert Varga, „Bătrâna Doamnă” părea să-și piardă reperul de la mijlocul terenului. Considerat esențial în special pe faza de închidere a jocului, fostul fotbalist al celor de la Wilsa Cracovia și-a paradit glezna stângă după contactul cu Daj și a fost transportat cu targa pe banca de rezerve a echipei sale. În luptă a intrat imediat Remus Avrămuțiu, fotbalistul transferat de la         Curtici  la sugestia lui Radu Anca. Impactul cu barajul nu a fost tocmai reușit, iar tânărul fotbalist spune și de ce: „Nu m-am așteptat să intru atât de repede și eram neîncălzit. De abia la pauză, am reușit să fac exercițiile complete și asta s-a văzut în repriza a doua. Am dat totul pe teren în fața unei echipe foarte bune, arțăgoase, pe care am studiat-o amănunțit prin intermediul imaginilor video”, a spus fotbalistul anului 2013 în fotbalul județean.
Probabil, curticeanul și-a câștigat locul în lot și pentru stagiunea următoare în Liga a III-a. „Ar fi un pas înapoi să mă întorc în Liga a IV-a, mi-aș dori din suflet să continui la UTA. Sunt la un club serios, cu niște suporteri minunați, sper să mă ridic la înălțimea pretențiilor”, a adăugat Avrămuțiu.
Dubiile tânărului fotbalist au fost risipite deja de antrenorul Roland Nagy, care și-a lăudat elevul la finalul confruntării cu „zimbrii” lui Itul. „Am avut răbdare cu el și el cu noi, important este că ne-am putut baza pe el într-un meci important, cu miză și presiune. Avrămuțiu are calități și caracter, ne vom baza pe el și în continuare. De când a venit la noi a arătat că poate progresa și mai mult, evoluția sa de azi nu e întâmplătoare. Am avut timp să-l cunosc și am descoperit că e dornic de performanță și vrea să muncească”, a punctat tehnicianul arădenilor.

Recomandările redacției