Round of 16 - Colombia vs UruguaySelecţionerul Uruguayului, Oscar Washington Tabarez, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii săi trebuie să accepte înfrângerea şi să felicite Columbia, care a învins cu scorul de 2-0 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, informează as.com.
„Ştiam că Naţionala Columbiei este o mare echipă, cu mari jucători. Rodriguez a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondială. În repriza a doua am mai primit un gol şi a trebuit să riscăm, dar ei au avut un portar foarte bun. Trebuie să acceptăm înfrângerea, să felicităm Columbia şi să-i dorim mult succes mai departe”, a declarat Tabarez.
De partea cealaltă, tehnicianul câștigătoarei a punctat următoarele: „Felicitări tuturor, oamenii din Columbia meritau această calificare. Uruguay este o echipă foarte dificilă, cu un mare antrenor, dar vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru efortul depus. Acum trebuie să ne gândim la Brazilia”, a declarat Jose Nesto Pekerman.
Reprezentativa Columbiei s-a ca­lificat în premieră în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, pe Maracana, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Uruguayului, în optimile competiţiei.

Recomandările redacției