Şi-a uitat casa
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în serviciu în zona Piaţa Gării din municipiu, a depistat, marţi, în jurul orei 11,00, o persoană dată în urmărire. „Persoana în cauză prezenta un comportament care a atras atenţia, iar pentru acest fapt jandarmii i-au solicitat să se legitimeze, în vederea stabilirii identităţii. După verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Vrancea, care avea o semnalare în SINS (Sistemul Informatic Naţional de Semnalări). El era dat în urmărire naţio­nală din data de 25 iunie, fiind declarat dispărut de la domici­liu”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofi­ţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Persoana în cauză le-a precizat jandarmilor că nu ştia că se află în urmărire deşi, întors din străinătate, nu a mai ajuns la domiciliul său. (D.D.)

A furat din casa de marcat
Poliţiştii Secției nr. 2 de poliție au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras bani, din casa de marcat a unui magazin. Din cercetările effectuate, s-a stabilit faptul că în data de 25 iunie, in jurul orelor 10.00, în timp ce se afla într-un magazin situat într-un complex comercial, din municipiul Arad, profitând de neatenția vânzătoarei, Florin M., din judeţul Dâmbovița, ar fi sustras din casa de marcat, suma de 250 lei. Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului, acte premergătoare sub aspectul co­miterii infrac­țiunii de furt.  (C.G.)

Minoră căutată
Poliţiştii arădeni o caută pe Costeliuc Milena Marina, în vârstă de 16 ani, din localitatea Bocsig, judeţul Arad. Minora a plecat de la domiciliu, luni, în jurul orelor 17.45 şi nu s-a mai întors. Adolescenta are următoarele semnalmente: înălţime 1,50-1,55m, 55 kg, faţă ovală, păr şaten închis, lung pana la nivelul umerilor, tuns cu breton, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării de la domiciliu, minora purta pantaloni scurţi de blugi, bluză cu mânecă scurtă multicoloră, vestă croşetată gri, cu dungi roz şi balerini negri. Persoanele care pot oferi infor­maţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunţe prin apelul unic la 112 sau la cea mai apro­piată secţie de poliţie.  (C.G.)     

Recomandările redacției