Mopedist depistat în trafic, cercetat pentru două infracţiuni

Agenţii de poliţie rutieră au depistat marţi, în trafic pe Iosif M., în vârstă de 25 ani, din Arad.

Tânărul conducea pe strada Transilvaniei din municipiu, un moped marca Benelli, iar la verificările efectuate, s-a constatat că este neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu deţine permis de conducere.

„Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere a unui autovehicul fără permis”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

Minora dată dispărută, a fost găsită de către poliţişti

Oamenii legii au găsit o minoră, dată dispărută de la domiciliu, în mai puţin de 24 de ore de la sesizare. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Postul de poliție Bocsig au depistat-o, pe minora sesizată dispărută din localitatea Bocsig.

Milena C., a fost sesizată dispărută de către tatăl său, iar în urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, în mai puţin de 24 de ore de la sesizare, adolescenta a fost găsită, pe raza comunei Bocsig. A fost anunțată familia.

Poliţiştii rutieri în acţiune

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat, în doar 24 de ore, peste 198 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 44.500 de lei.

Dintre acestea, 150 de amenzi au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare,  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere şi nouă certificate de înmatriculare.

 

 

 

Recomandările redacției