toseschiLucian Ciba a condus, marți, primul antrenament al trupei din Chișineu -Criș pentru stagiunea 2014-2015. „Argentinienii” D-ului arădean și-au schițat deja programul meciurilor de verificare – o dublă cu Frontiera Curtici, plus câte un joc cu Unirea Sântana, Păulișana Păuliș și Șoimii Șimand.
Președintele Daniel Cherecheși a confirmat despărțirile de Bruno Manga, Sergiu Bărdan, frații Florin și Ciprian Iancu, Pirtea și Gabriel Turcaș, dar a și anunțat un prim nume nou: fundașul Călin Toseschi.
Apărătorul a jucat pentru ACU Arad în liga secundă, a mai avut o experiență la Crișul acum trei ani, iar ultima dată a activat în Bihorul natal, pentru Olimpia Salonta. „Mai avem discuții cu jucători, vom anunța când se concretizează”, a spus conducătorul singurei echipe ce a reușit să învingă tot podiumul Ligii a IV-a.
Ciba are de îndeplinit obiectivul clasării în primele șase. „Ne dorim continuitate, de asta mergem și cu același antrenor, vrem un parcurs cât mai bun. Vom promova și câțiva juniori din pepiniera proprie, dintre ei Deloreanu a confirmat ulti­mele etape, a și marcat. Mul­țumesc domnului primar și Consiliului Local că asigură bu­getul echipei”, a adăugat Che­recheși.

Recomandările redacției