Cele trei Iveco Daily expuse în faţa sediului Verbiţă Truck

Cele trei Iveco Daily expuse în faţa sediului Verbiţă Truck

Într-o ambianţă deosebită, devenită în timp o caracteristică distinctă a companiei, Verbiţă Truck SRL, dealer autorizat Iveco şi furnizor de servicii de servizare pentru maşinile acestei mărci, a lansat astăzi la Arad şi a prezentat publicului noul model de autoutilitară Iveco Daily 2014. Pentru cei dornici să vadă şi să cunoască noua maşină Iveco, dar şi alte modele ale mărcii, compania a pus la dispoziţia vizitatorilor un foarte bogat material scris de prezentare şi pe cei mai buni specialişti.

Conform datelor puse la dispoziţie de Verbiţă Truck, noul model de autofurgon Iveco Daily este o îmbinare perfectă între tradiţie şi inovaţie, un adevărat salt de generaţie, impresionând prin soluţiile tehnice care satisfac şi cele mai exigente cerinţe de calitate şi de fiabilitate ale clienţilor.

Noul autofurgon a fost regândit în proporţie de 80%, adică aproape în întregime – de la şasiu până la carosare, de la motorizare şi transmisie până la habitaclu, în toate cazurile adoptându-se soluţii care-au dus la îmbunătăţirea radicală a produsului, astfel încât orice client să nu poată fi altfel decât mulţumit.

Noul Iveco Daily, o adevărată bijuterie tehnică

Noul Iveco Daily, o adevărată bijuterie tehnică

Cum chiar am experienţă în domeniu, mărturisesc că Iveco Daily are calităţile care ne-au fost prezentate, ba chiar şi altele care i se pot bănui la o privire mai atentă. Unul dintre specialiştii Verbiţă Truck a explicat că la noul model de Iveco Daily s-au ajustat unele detalii, astfel încât să se vină în întâmpinarea transportatorilor de marfă. Spre exemplu, a fost crescută lăţimea portierei laterale, pentru a se putea încărca marfă paletată; în acelaşi scop, platforma de încărcare a fost coborâtă şi spaţiul util de încărcare masiv optimizat, crescând astfel randamentul exprimat de raportul volum transportat – cheltuieli de transport.

Impresionante sunt şi soluţiile adoptate pentru habitaclu, diferenţa dintre cabina autofurgonului şi cea a unui autoturism dispărând aproape cu totul. Cu dotări tehnice de excepţie, noul Iveco Daily este o maşină pe care orice transportator, dar nu numai, ar trebui să şi-o dorească în inventarul tehnic propriu.

Ca-n multe alte ocazii, Verbiţă Truck SRL a probat că este o companie serioasă şi solidă, orientată prioritar către clienţi, către întemeierea şi menţinerea unor foarte bune relaţii de afaceri. Nu în zadar deviza companiei este aceasta: „Succesul nostru este urmarea succesului vostru”. Am mai constatat odată-n plus că valorile caracteristice ale Verbiţă Truck sunt respectul deosebit oferit printr-o comunicare ireproşabilă, şi integritatea acompaniată de un angajament total în serviciul celor care apelează la ofertele companiei.

Recomandările redacției