lemne de foc
Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au depistat şi reţinut, miercuri, două transporturi ilicite de aproximativ 7 metri cubi de material lemnos.
În cadrul unei acţiuni organizate pe linia transportului şi comercializării de material lemnos, în zona Arad-Lipova, a fost depistat Adrian M., de 32 ani, din Bata, care a transportat, cu un autovehicul, cantitatea de 3,450 m.c de lemn de foc, specia carpen şi cer, fără ca materialul lemnos să corespundă din punct de vedere cantitativ cu cel trecut pe avizul de însoţire.
„De asemenea, a fost prins şi S. Dochia, de 36 de ani, din Ţela, care a transportat cantitatea de 3,68 m.c. de lemn de foc, specia carpen şi cer, fără ca materialul lemnos să corespundă din punct de vedere cantitativ cu cel trecut pe avizul de însoţire. Poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 2000 de lei, iar materialul lemnos a fost reţinut în vederea confiscării”, ne declara comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
(D.D.)
Foto: Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării

Recomandările redacției