motocicleta
Un grav accident de circulaţie, petrecut miercuri seara, la Bârzava, a băgat în spital un tânăr de 20 de ani, starea lui fiind destul de critică.
Din câte ne preciza comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 20,30, avându-l ca principal protagonist pe un motociclist de ocazie.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că Paul D., fără a deţine permis de conducere, a condus pe un drum agricol din Bârzava o motocicletă marca YAMAHA, neînmatriculată, având pasager un minor de 13 ani. „Pe fondul lipsei de experiență a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism marca Opel, care circula regulamentar din sens opus. Colegii mei continuă cercetările pentru elucidarea întregii stări de fapt”, mai preciza comisar Camelia Tuduce.
În urma evenimentului rutier a fost accidentat grav conducătorul motocicletei, care a fost transportat pentru îngrijiri la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Recomandările redacției