pe scurt ploiPloi torenţiale şi grindină în Arad
Atenţionare meteorologică pen­tru judeţul Arad, emisă de către Administraţia Naţională de Meteoro­- logie, avertizează vreme instabilă şi averse cu caracter torenţial. În sud-vestul judeţului Arad, îndeosebi zona localităţilor Nădlac, Pecica şi Arad se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi izolat 35 de litri pe metrul pătrat, dar şi descărcări electrice şi grindină de mici dimensiuni.                     (C.G.)

Cercetat pentru furt din magazine
Un bărbat din Teleorman este cercetat pentru furt calificat. Poli­ţiştii de la Secția nr. unu de Poliție îl cercetează pe  Rică C., în vârstă de 43 de ani, din judeţul Teleorman, care a fost prins în timp ce sustrăgea dintr-un magazin.
Miercuri seara, în jurul orelor 22.15, bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras produse alimentare, dintr-un complex comercial din cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad. „Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce. Cercetările continuă.             (C.G.)
 
Amenzi de mii de lei
Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 45.500 de lei. Dintre acestea, 150 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare,  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la nor­mele privind reglementarea circu­-     zlaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 23 permise de conducere şi opt certificate de înmatriculare.       (C.G.)

Recomandările redacției