Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” şi Uniunea Studenţilor din România, în parteneriat cu Primăria Comunei Ghioroc, au inaugurat în acest weekend cel de-al patrulea sezon de Ghioroc Summer Fest.

La acest eveniment a fost prezent şi primarul comunei Ghioroc, Popi-Morodan Corneliu, care a oficiat inaugurarea, împreună cu doi dintre membrii Ligii Studenţilor, Boeriu Paul şi Formanek Cazimir, şi preşedintele studenţilor, Cosmin Bahnean. Vremea nefavorabilă nu a pus piedici, concertul de sâmbătă seara adunând o mulţime de tineri, şi nu numai, pe plaja Lacului Ghioroc. Chris Mayer şi Mossano au încins atmosfera până la orele dimineţii, alături de ei mixând şi Dj Ninho, dj-ul rezident al Ghioroc Summer Fest.

Duminica frumoasă a adus un public numeros pe plajă, pentru care au fost organizate demonstraţii de zumba şi campionatul de volei. Dacă nu aţi ajuns în acest weekend, au mai rămas încă opt săptămâni de distracţie şi muzică, sport, concursuri şi premii şi de alte multe surprize şi evenimente. Evenimentul este organizat de LSUAV şi USR.

Recomandările redacției