flavius cuedanDan Cuedan și-a împărțit efectivul pentru amicalul de la Timișoara, disputat aseară contra Ripensiei. Patru din achizițiile verii au intrat în formula de start, care a arătat așa: Pașcalău – Vițu, Lung, Crușoveanu, Siminic – Bulzan, Suciu, Dubeștean, Cuedan – Mihai, Staicu.
După un sfert de oră de joc în care Șoimii n-au avut vreo problemă pe faza defensivă, atacantul Staicu a apărut periculos la finalizare, dar portarul Ripensiei i-a blocat șutul. În minutul 30, pâncotanii au deschis scorul prin golgeterul stagiunii trecute, Alin Mihai.
La pauză, distribuția alb-negrilor s-a modificat: Nica – Pantea, Lengyel, Crușoveanu, Dubeștean – Huțanu, Cuedan, Sălăjan, Polgar – Băd, Burian. Timișorenii au revenit în joc și au reușit să egaleze în preajma minutului 70. Între timp, Dan Cuedan mai operase câteva schimbări de efectiv, apelând și la unii din jucătorii din primul act. Cu trei minute înainte de final, Ripensia a reușit golul victoriei, 2-1 fiind și scorul final.
„A fost primul meci de pregătire, chiar n-a contat rezultatul. Au fost folosiți toți jucătorii, am dorit să-i vedem pe fiecare în parte, pentru a începe lucrul la relațiile de joc. Continuăm sâmbătă, cu amicalul de la Zăbrani”, a relatat Pavel Piroș, președintele Șoimilor.

Recomandările redacției