jandarmi
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată să intervenă, joi seara, în jurul orei 22,30, în zona unui complex comercial din municipiul Arad.
La adresa precizată, jandarmii au identificat persoana care a făcut apelul, respectiv o femeie care se afla într-o sală de cinematograf şi care a reclamat faptul că a asistat la un caz de agresiune.
“După verificări, a rezultat faptul că o tânără de 27 de ani, din municipiul Arad, se afla împreună cu o prietenă la film. În timpul vizionării, ea a fost lovită cu pumnii în zona feţei, de către un bărbat cu care, în trecut, a avut o relaţie de prietenie. Bărbatul i-a smuls femeii telefonul mobil, distrugându-i-l, după care a scos-o pe aceasta din sală. Afară, a continuat să-i aplice lovituri cu pumnii”, ne informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Bărbatul a fost identificat, fiind vorba de Marian T., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Mureş.
Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare, necesare începerii urmăririi penale, bărbatul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de “lovirea sau alte violenţe” şi “distrugere”.

Recomandările redacției