siladiCinci echipe au fost prezente la „Memorialul Dumitru Siladi” la handbal. Întrecerea, desfăşurată în memoria fostului fostului handbalist, metodist şi expert al DJST, a fost organizată de instituția la care Siladi a lucrat atâția ani, de Asociația Județeană de Handbal şi de Clubul Sportiv Şcolar „Avram Iancu”.

Rezultate (masculin): LPS Arad – Colegiul Particular Vasile Goldiș 8-29, LPS – Unirea Sântana 11-29, Colegiul Particular Vasile Goldiș-Unirea Sântana 18-18.

Clasament: 1. Colegiul Particular Vasile Goldiș 2. Unirea Sântana 3. LPS Arad.

S-a jucat și un meci feminin, CSS Avram Iancu – Unirea Sântana 19-2, iar la final Pavel Sîrbu a premiat performerii. „Dispariția prematură a lui Dumitru Siladi a lăsat urme adânci în activitatea competițională a jocului de handbal, care încet-încet, dispare din peisajul sportului adrădean. Jocurile au scos în evidență un potențial real al tinerilor jucători de handbal arădean care așteaptă sprijinul comunității locale în vederea participării la competițiile diviziei B de handbal masculin și feminin”, a remarcat Pompiliu Moldovan, director CSŞ Avram Iancu.

Recomandările redacției