erikaErika Stark va fi directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad (DGASPC Arad), aceasta urmând să-şi înceapă activitatea din 1 august.

Conform unui proiect de hotărâre care a fost aprobat, cu unanimitate de voturi, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de joi, se va „aproba transferul în interesul serviciului, pe funcţia publică de conducere vacantă de director general la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, a doamnei Erika Stark,  începând cu data de 1august”.

După votul consilierilor, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a precizat că „odată cu această numire, Consiliul Judeţean a câştigat un profesionist la conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială”.

La rândul său, Erika Stark a susţinut un scurt discurs, începând prin a adresa mulţumiri consilierilor judeţeni pentru votul pozitiv.

„Am plecat, în urmă cu câţiva ani, de la Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie Socială pentru că a promovat pe un post de director, dar, sufletul meu a rămas la Protecţia Copilului. Am lucrat, de-a lungul timpului, în centrele direcţiei care au dezvoltat proiecte-pilot care au pus bazele legislaţiei actuale în ceea ce priveşte protecţia socială. Voi încerca să dezvolt această direcţie, astfel încât să rămână pe primul loc în ţară. Sunt deschisă să-i ajut pe cei care au nevoie şi sunt deschisă să colaborez cu echipa direcţiei, cu consilierii judeţeni, pentru că ştiu că un lider nu poate să facă nimic fără echipă”, a spus Erika Stark.

Erika Stark a activat, în ultimii ani, la Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, în funcţia de director-executiv.

Postul de director general al DGASPC Arad a rămas vacant după pensionarea Edităi Iuhasz şi după ce Viorel Enache, numit director interimar, s-a retras din funcţie după ce Prefectura a susţinut că nu are vechimea şi calificarea necesare.

 

 

Recomandările redacției