rus

Cipri Rus, cu poftă de gol în această vară

Răzvan Petcu, fundaș central de la Caransebeș, și Petru Cojoc, mijlocaș dreapta de la Costuleni (Republica Moldova) au fost, ieri, sub lupa lui Roland Nagy, în amicalul pe care UTA l-a disputat la Crișul Sîntandrei. Echipei arădene i s-a alăturat și portarul Mitrea, semn că situația lui se apropie de clarificare.

Utiștii și-au luat tare adversara, deschizând scorul chiar din primul minut, prin Ciprian Rus. Atacantul arădean a scăpat singur spre poartă și a marcat cu șut precis, 0-1!

Alb-roșiii au preluat inițiativa, în ciuda unei opoziții viguroase a bihorenilor, iar în minutul 20 au marcat din nou: Suslak a centrat din lovitură de colțși același Cipri Rus s-a infiltrat printre apărătorii adverși și a înscris cu lovitură imparabilă de cap!

Team-ul lui Ciprian Dianu a relansat meciul după un gol marcat pe contraatac, dar creatorii celei de-a doua reușite a Bătrânei Doamne au recidivat: Suslak a centrat, iar Cipri Rus a pus din nou, câștigător, capul, și e 3-1 pentru UTA la pauză. În ultimele secvențe ale reprizei, nou-venitul Cojoc a avut o incursiune bună, dar a fost blocat la timp.

„Morișca merge bine”, relata team-managerul Codru Grădinariu exact înainte ca UTA să înscrie din nou: o acțiune începută la centrul terenului a purtat mingea la Burlă, acesta l-a deschis pe Sorin Leucuța, care a făcut 4-1 pentru UTA.

Roli Nagy a început cu Mitrea – Popa, Botiș, Petcu, Suslak – Cojoc, Chindriș, Nădăban, Hlistei – Rus, Anagor. Din minutul 46: Bodea – Gheorghiță, Wild, Cotoc, Filaret – Vlad, Lazea, Burlă, Copil – Leucuța, Bulza.

 Efectivul alb-roșu se împarte în weekend: sâmbătă, Dan Stupar conduce primul amcial al UTA-ei II Șiria pe terenul Unirii Sîntana, iar duminică, Roli Nagy are trupa de bază la dispoziție pentru un meci la Caransebeș.

Recomandările redacției