Flavius Cuedan așteaptă cu nerăbdare să reia pregătirile

Flavius Cuedan așteaptă cu nerăbdare să reia pregătirile

Sâmbăta trecută a fost de coșmar pentru tânărul mijlocaș al Pîncotei. În minutul 4 al meciului cu Victoria Zăbrani, deschis de Siminic, Flavius Cuedan a urmărit mingea în același timp cu un adversar, a reușit să o paseze, dar n-a reușit să-și evite „omul”.

Din cauza vitezei, deși jucătorul Victoriei n-a avut intenția să-l lovească, ciocnirea a fost foarte dură, iar fotbalistul Șoimilor a fost transportat de urgență la spital în Timișoara. Verdict: dublă fractură de mandibulă!

Vestea bună a venit după ce un echipaj medical l-a examinat și a decis că nu e necesară o operație. Jucătorul de 21 de ani s-a întors acasă și, în aceste zile, e sub tratament medical. Și abia așteaptă să revină lângă echipă.

„Îmi doresc să mă întorc cât mai repede alături de băieți, de luni aș vrea să fiu și eu prezent la ședințele de pregătire. Voi lucra separat, atât cât pot, mai mult exerciții de musculație. Să alerg va fi mai dificil, având gura imobilizată îmi va fi greu la respirație. După patru săptămâni voi putea să o deschid din nou”, a povestit Flavius Cuedan. Fiul antrenorului Șoimilor e optimist și stă bine din punct de vedere psihic: „Sunt o persoană care crede în Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător, așa a trebuit să fie. Sunt convins că toate aceste lucruri mă vor întări. Mă bucur că nu a mai fost cazul să mă operez”.

 

Recomandările redacției