Antrenorul Cristian Coroian va conduce Bistrița în Liga a III-a

Antrenorul Cristian Coroian va conduce Bistrița în Liga a III-a

… odată cu arestarea și condamnarea lui Jean Pădureanu. Ieri, oficialii grupării ardelene au anunțat că echipa nu se înscrie în Liga a III-a, conform site-ului liga2.ro.

„Am depus cerere la Federaţie să evoluăm în Liga a III-a. Vom avea o Adunare Generală, în cadrul căreia vom lua mai multe hotărâri vizavi de noul proiect”, a spus Alexandru Hatfaludi, preşedintele Gloriei Bistriţa, completat de antrenorul Cristian Coroian: „Toţi ne-am fi dorit să jucăm la nivelul Ligii a II-a, dar nu se poate. Pornim un nou proiect, în care obiectivul este promovarea în Liga a II-a. Din păcate, problemele financiare nu ne permit să jucăm în acest an în Liga a II-a”.

Gloria Bistrița a terminat sezonul 2013-2014 pe locul 5 din play-off. Din efectivul echipei au făcut parte și doi arădeni: Norbert Polgar, transferat de Șoimii Pîncota, și Radu Mărginean, care și-a încheiat acum câteva zile înțelegerea cu fosta prim-divizionară.

Seria a II-a, din care ar fi trebuit să facă parte bistrițenii, ar urma să cuprindă echipele Poli Timişoara, CSM Rîmnicu Vîlcea, Metalul Reşiţa, FC Olt Slatina, FCA Argeş Piteşti, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, Unirea Tărlungeni, FC Caransebeş și Șoimii Pîncota. În serie se regăsește și Corona Brașov, dar prezența celor de sub Tîmpa e în continuare un mister.

Recomandările redacției