Remus Avrămuțiu (plan secund) a înscris din nou pentru Frontiera avramutiu

Remus Avrămuțiu (plan secund) a înscris din nou pentru Frontiera
avramutiu

Fotbalistul care a petrecut ultima jumătate de an la UTA s-a întors la Frontiera Curtici și a redebutat cu gol. Remus Avrămuțiu a deschis scorul în amicalul pe care trupa lui Gigi Cameniță l-a disputat la Pecica, pe terenul Progresului, care avea să se impună în final cu 3-1. Pentru team-ul lui Dinu Maghici au înscris Trif (2) și Peii, iar sub comanda tânărului antrenor arădean se regăsesc Răzvan Rivișși Răzvan Fritea.

„Am făcut o primă repriză bună, ar fi trebuit să înscriem mai mult”, a notat Gigi Cameniță, care n-a contat pe o serie de jucători de bază, învoiți din motive personale: Pleșca, Pleșa, D. Don, Marocico, Goldiș. Antrenorul „grănicerilor” i-a folosit pe Mucha – Abrudan, A. Don, Crișan, Curt – Nedea, Hanc, Gîlcă, Firă – Avrămuțiu, Gheorghieș. Pe parcurs, au mai intrat Joarză – Cornea, Vasilache, Ivănescu, Roza. Joarză e fostul portar al Înfrățirii Iratoșu, trecut și pe la ACU Arad, iar ultima dată a activat în Ungaria.

Sâmbătă, la 11,00, Curticiul primește vizita Crișului Chișineu Criș, iar Pecica se duelează cu timișorenii de la Ripensia.

Recomandările redacției