Petrică Dragoș a jucat ultima dată la Satu Mare și a marcat un gol de trei pe „Francisc Neuman” stagiunea trecută

Petrică Dragoș a jucat ultima dată la Satu Mare și a marcat un gol de trei pe „Francisc Neuman” stagiunea trecută

Încă două nume au apărut în efectivul arădean pentru Roland Nagy, la amicalul disputat ieri dimineață la Caransebeș, ambele variante pentru linia de atac.

Petrică Dragoș, crescut de Oțelul Galați, trecut apoi pe la ACU Arad, FC Maramureșși Olimpia Satu Mare a început titular și a și deschis scorul, din penalty (8). După pauză (la sfârșitul primului act Mitrea a apărat o lovitură de pedeapsă), în ofensiva alb-roșie a intrat Ousmane Gueye Mansour, fratele fostului atacant de la Poli. Senegalezul a jucat ultima dată la CS Mioveni.

Alți doi jucători care și-ar putea lega viitorul de UTA n-au reușit să termine meciul pe teren – Petcu s-a accidentat la finalul primei reprize, iar Voicu a pățit la fel, chiar în primele secvențe ale părții secunde.

Utiștii au trecut și peste lovituri, distanțându-se la 2-0 după golul marcat în minutul 65 de Richard Filaret. Copil a fost faultat la 20 de metri de poarta cărășeană, iar fotbalistul trecut și pe la Celtic Glasgow a executat perfect lovitura liberă, oprită în plasa porții adverse.

Spre final, a ieșit la rampă Mansour. Celălalt atacant testat de Nagy a ridicat avantajul arădean la 3-0 cu o superexecuție, foarfecă de la 20 de metri, în minutul 80!

A replicat și formația lui Sorin Bălu, care a redus diferența la 3-1 cinci minute mai târziu, prin Săulescu. „A fost un antrenament bun, corelat cu un rezultat la fel de bun”, a sintetizat team-managerul Codru Grădinariu confruntarea de la Caransebeș.

Urmează săptămână cu meci oficial: miercuri, pe arena din Sînnicolau Mic, de la 17,30, UTA întâlnește Național Sebiș, în turul II din Cupa României.

UTA – repriza I: Mitrea – Ad. Popa, Petcu (Cotoc), Botiș Suslak – Gheorghiță , Burlă, Chindriș, Hlistei – Dragoș, Rus. UTA – repriza II: Mitrea – Cotoc, Filaret, Voicu (Ojog), Vlad – Dobrean, Copil, Aganor, Leucuța – Mansour, Bulza.

Recomandările redacției