Dan Stupar a început munca la satelitul UTA-ei

Dan Stupar a început munca la satelitul UTA-ei

Puștii alb-roșiilor au jucat primul amical sub genericul UTA II Șiria. Arădenii au fost învinși de Unirea Sîntana cu 5-3, meciul fiind și primul post-cantonament. Petre, Man și Costin (în probe, vine de la Liberty Oradea) au marcat pentru team-ul condus de Dan Stupar. Pentru tânăra trupa alb-roșie au jucat Mara – Iova, Petrache, Pocioian, Coșa, Irina, Copaci, Prună, Bubuș, Aldan, Ghiunghiuș. Pe parcurs, au mai intrat Revesz – Petre, Costin, Lazăr, Dinculescu, Brăniștean, Tănase, Jorza, Man, Pop, Stahl.

Suntem la sfârșit de pregătire centralizată, s-a văzut o stare de oboseală în evoluția băieților, dar am un plus pentru cei din a doua repriză, mi-au plăcut, ca posesie. Pregătirea s-a făcut la volum și intensitate mare, ceea influențează într-un fel sau altul”, a spus fostul fundaș al UTA-ei din anii 90.

Efectivul de care dispune acum UTA II Șiria urmează să fie divizat între echipa din Liga a IV-a și grupa de juniori republicani A. „Încă sunt în faza în care încerc să-i evaluez cât mai bine, mă ajută mult și nea Feri Tisza, și Cristi Păcurar, amândoi lucrează de atâta timp cu jucătorii, îi cunosc mai bine. S-au mai pierdut din ei, mă refer la cei care au luat probele pe unde au fost, acum e important să aibă cât mai multe jocuri în picioare. E, totuși, o trecere la seniori, trebuie să-i maturizezi, astfel încât să facă pasul spre performanță cât mai rapid. Sperăm să înțeleagă și ei și să-i ducem pe cât mai mulți la nivelul la care fac față la seniori”, a menționat Stupar.

Recomandările redacției