pancota

Pîncota își află adversarele lunea viitoare

Mai puternic accentuată decât oricând în ultimii ani, starea de incertitudine de la nivelul ligii secunde s-ar putea limpezi lunea viitoare. LPF2, forul care organizează activitatea din divizia a doua anunță, prin vocea președintelui Auraș Brașoveanu, că Biroul Executiv are întâlnire pe 4 august.

Inițial, s-au proiectat două serii de câte 14 echipe, dar până la această oră sunt înscrise numai 25, iar unele sunt cu probleme și nu e certă prezența lor în campionat. „Gloria Bistriţa a anunţat că va evolua în Liga a III-a, sunt probleme la Bacău, nu se ştie dacă proiectul Corona Braşov va prinde viaţă, prin urmare se preconizează că vor fi 22 de echipe în Liga a II-a. Vom avea o întâlnire cu cei şapte preşedinţi de cluburi, care fac parte din Biroul Executiv al LPF 2, pe 4 august, în care vom lua act de numărul de echipe, şi vom stabili ce sistem vom urma. Echipele nu vor play-off-play-out, atunci trebuie să găsim o altă variantă, mergem într-o singură serie, tot două serii, cu două tururi şi două retururi, nu ştim”, a explicat Braşoveanu, potrivit ediției on-line a cotidianului Gazeta Nouă.

Aradul are la start echipa Șoimii Pîncota, promovată în liga secundă la capătul sezonului 2013-2014. Alb-negrii din Podgorie își află programul pe 12 august, zi în care e anunțată stabilirea țintarului.

Prima etapă a campionatului se joacă pe 30 august.

Recomandările redacției