Mansour  a marcat un gol spectaculos

Mansour a marcat un gol spectaculos

Mâine, UTA face mișcările decisive cu jucătorii sosiți în această vară la Arad. Roland Nagy și colaboratorii săi alcătuiesc o echipă ce înfruntă trupa juniorilor mari, iar la final vin și verdictele. Până atunci, fostul mijlocaș a vorbit despre cei care și-ar dori să îmbrace tricoul alb-roșu și au jucat în meciurile de până acum.

Lista începe cu ultimul sosit, Ousmane Gueye Mansour: „A avut o execuție de kinogramă, un eurogol. Pe lângă asta, în cele 45 de minute cât a jucat, a arătat că e un atacant bătăios. A avut o evoluție pozitivă, atitudine, realizări, dă interes. Nu putem lua o decizie după 45 de minute, vine și marți la program. Să vedem însă situația actelor, pentru jucătorii extracomunitari lucrurile sunt mult mai complicate”.

Dorit de antrenorul alb-roșiilor, fundașul Adrian Voicu a prins doar câteva minute pe teren, la începutul reprizei secunde, pentru că s-a accidentat. „Să vedem exact ce înseamnă accidentarea lui… Din păcate, apar și momente de gen, e riscul meseriei de fotbalist. Dar cunoaștem longevitatea și continuitatea lui, sperăm să rezolvăm situația și să ne înțelegem”.

Pe Voicu l-a înlocuit Petru Ojog, „un tânăr interesant, care vine din Republica Moldova. Marți luăm decizia și în privința lui, să vedem dacă ne ajută sau nu. Sperăm să avem și inspirație”. În ceea ce-l privește pe fundașul Răzvan Petcu, „cred că ne reorientăm”.

Anagor e același caz ca și Mansour, iar lista se încheie cu atacantul Petrică Dragoș: „E și el interesant, a avut o prestație bună, intenționăm să purtăm o discuție mai serioasă”.

Trei goalkeeperi pentru Liga a III-a

Subiect important la UTA de-a lungul ultimei luni, păstrarea portarului Alexandru Mitrea pare să fie obiectiv atins. Goalkeeperul în vârstă de 21 de ani a fost prezent între buturile arădenilor la ultimele două meciuri amicale, iar Roland Nagy a anunțat că, din punctul său de vedere și al lui Sebastian Huțan (antrenorul portarilor are cuvânt decisiv aici) lucrurile sunt clare: „Ne bazăm pe Mitrea și pe Bodea. Iar al treilea portar va fi Mara, de la juniori”.

Bodea a fost sâmbăta trecută în poarta Ineului, dar mișcarea a fost doar de moment, pentru a-i ajuta pe zărăndani. Portarul lor titular, Krisztian Bak, s-a accidentat și a devenit indisponibil în perioada următoare, iar antrenorul Cristi Sculici e acum în căutări pentru a-și acoperi postul.

Pe lângă cei trei portari, tehnicianul utist a adăugat că-și dorește un lot de 22 de jucători.

Recomandările redacției