UTA și Sebiș anunță un meci încins

UTA și Sebiș anunță un meci încins

UTA a trecut în primul tur din Cupa României de Muncitorul Reșița (4-3), iar după-amiază se întoarce pe arena din cartierul Sînnicolau Mic pentru a doua ciocnire din „Competiția KO”. Alb-roșiii se intersectează cu Național Sebiș, de la 17,30.

Roland Nagy anticipează duel serios – „Au fost multe schimbări și la Sebiș, dar au venit jucători de calitate, care vor cântări greu. Dar și noi vrem să ne ridicăm după această promovare”. Iar Codru Grădinariu a fost pe aceeași linie: „Mă bucur că jucăm cu o echipă foarte bună, înainte de cantonament, avem o dimensiune mai exactă asupra potențialului. Sunt convins că va veni multă lume pe stadionul din Sînnicolau, se întâlnesc două echipe care vor să fie în fruntea clasamentului Ligii a III-a. Va fi un examen bun pentru jucători, să câștige cel mai bun!”

 „Vrem maxim din fiecare aspect”

Cu liniile modificate radical în pauza dintre campionate, Adrian Abrudean și-ar fi dorit mai mult timp la dispoziție să-și omogenizeze lotul. Timpul a curs însă rapid. „Trebuie să admitem că e un joc oficial, venit mult prea devreme pentru noi, datorită faptului că suntem o echipă complet nouă. Dar vom încerca să practicăm un fotbal cât mai bun, la ceea ce putem la această oră. Sunt convins că la capitolul atitudine băieții vor răspunde pozitiv și sperăm să scoatem maxim din fiecare aspect. Băieții sunt receptivi, e clar că vom forma un grup puternic, iar meciul îl abordăm cu seriozitate maximă”, a transmis antrenorul Naționalului.

Cele două echipe s-au mai întâlnit acum o săptămână și jumătate, într-un amical la Șiria. Atunci a fost 3-3. Meciul de azi e arbitrat de o brigadă din județul Timiș: Horia Mureșan (Timișoara) – Călin Cimponeriu (Lugoj), Alexandru Filip (Timișoara).

Recomandările redacției