voicuLucrurile încep să se limpezească în efectivul lui Roland Nagy. Apărătorul de bandă dreaptă Adrian Voicu a ajuns ieri  la un acord de principiu cu arădenii, iar afacerea urmează să fie oficializată zilele următoare. În același timp, mijlocașul Marius Chindriș a fost reconfirmat de team-managerul Codru Grădinariu ca și component oficial al alb-roșiilor.

„Ne-am înțeles, în principiu, cu Voicu, iar Chindriș e rezolvat. Urmează să avem discuții cu Dragoș, Ojog și Mansour. Depinde de pretențiile financiare și dacă se încadrează în profilul pe care-l credem potrivit pentru echipa noastră, e vorba de calități, vârstă și felul în care se implică în proiect”, a explicat cel care a îmbrăcat tricoul UTA-ei în anii 90.

Adrian Voicu (29 de ani) e fostul căpitan al Argeșului, mai are o experiență la CSMS Iași și alta de Delta Tulcea. În cazul lui Marius Chindriș, e vorba de o revenire, el fiind component al alb-roșiilor și în turul stagiunii trecute. Partea secundă a petrecut-o o divizie mai sus, la Național Sebiș. Împrumutul i-a expirat, iar zilele trecute a semnat un nou acord cu UTA.

 Și-au mai încercat norocul

La trialul organizat azi de Roli Nagy și staff-ul său în compania echipei de juniori și-au mai făcut apariția încă patru jucători: Alexandru Hosu (ex Șoimii Pîncota), Dacian Bârză (fost la UTA în liga secundă), George Zaharia (CS Mioveni) și Marian Miulescu (SCM Argeșul Pitești). Utiștii au decis să nu înceapă discuții pentru transfer în cazurile lor.

Recomandările redacției