stiliTrupa de pe malul Crișului Alb și-a tras artilerie grea în această vară. Sub comanda lui Adrian Abrudean au ajuns consacrații Mardare, Roman, Apostol și Bier, plus o nouă gardă tânără, compusă din Radu (Cugir), Boneta, Chețan, Ganea (toți Oșorhei), Călin (Pitești), Raț (UTA), portarul Miron (Satu Mare), Tătar (Ineu) sau Sulea (Turda). Moise a revenit la Național, iar noutățile de ultimă oră se numesc Pintea și Țârlea. „Primul e mijlocaș central defensiv, al doilea e tot mijlocaș, dar ofensiv. Ambii vin de la CFR Cluj”, a precizat antrenorul alb-albaștrilor. „Acum suntem în discuții avansate cu încă un jucător important, sperăm ca luni să ni se alăture”, a dezvăluit „Știli”, care, în contrapartidă, a renunțat la Matei.

Mișcările estivale le conferă sebișenilor o aură de echipă foarte bine cotată la lupta pentru primul loc, cu toate că încă seria rămâne necunoscută. Abrudean nu se pronunță acum în privința obiectivului, dar „lotul e destul de echilibrat, așteptăm încă un jucător important în centru, cu profil ofensiv, pe lângă cel cu care suntem acum în discuții. Avem condiții foarte bune să ne desfășurăm activitatea la modul profesionist, ceea ce ne dă mult elan în ce ne-am propus să facem”, a punctat fostul mijlocaș.

Abrudean și ai săi sunt în cantonament de la începutul săptămânii, revin după meciul de azi, iar sâmbătă au programată ieșire în Ungaria, pentru meci la Bekescsaba. Bozian și colegii săi rămân în pregătire centralizată până pe 9 august, când au amical cu nou-promovata bihoreană CSC Sînmartin.

 

Recomandările redacției