Sala de conferințe de presă de la stadionul Șoimii Pîncota

Sala de conferințe de presă de la stadionul Șoimii Pîncota

Aseară, trupa pregătită de Dan Cuedan a continuat seria meciurilor de verificare. Șoimii s-au deplasat la Pecica, unde au întâlnit Progresul lui Dinu Maghici. A fost 2-1, după un meci în care divizionara secundă a trimis de trei ori mingea în bară! Golurile le-au marcat Staicu și Băd, pentru Pîncota, respectiv Trif.

„Cue” a început cu Irimia – Pantea, Lung, Crușoveanu, Vițu – Maghici, Suciu, Huțan, Bulzan Staicu, Mihai. Pe parcurs, au mai intrat Pașcalău, Siminic, Polgar, Mitu, Rusu, Băd. Au fost menajați Sălăjan, Dubeștean, Issa, Lengyel, plus indisponibilul Fl. Cuedan.

Sâmbătă, echipa din Podgorie vine în Arad pentru un amical cu Gloria.

Upgrade la stadion

Nou-promovata arădeană s-a conformat cerințelor impuse pentru liga secundă și lucrările de la stadion sunt aproape de finalizare. Astăzi, la Pîncota e așteptat reprezentantul Federației Române de Fotbal pentru a verifica respectarea criteriilor.

Preșdintele Pavel Piroș a fost în mijlocul evenimentelor și a indicat că totul e OK. „Lucrările de modernizare sunt în grafic, am ajuns pe ultima sută de metri. Joi dimineață, la ora 10,00, reprezentantul FRF vine la Pîncota, împreună cu toate organele abilitate. Totul e pus la punct conform cerințelor, până mâine (n.r. azi) se termină și regazonarea. Mai avem de montat tribuna oficială, e pe schelet metalic, probabil în weekend o ridicăm. Ploile din ultima săptămână nu ne-au permis să săpăm gropile”, a explicat conducătorul alb-negrilor.

 

Recomandările redacției