sebis

Adrian Abrudean are încrede că poate forma echipă de top la Sebiș

„Știli” a aliniat, contra UTA-ei, toți oamenii experimentați sosiți în vară la Sebiș. Nou-promovata i-a surprins însă pe cei de pe malul Crișului Alb, care părăsesc competiția.

Antrenorul Naționalului a explicat principala cauză a eșecului: „UTA e mult mai omogenă decât noi. Avem jucători care abia se cunosc între ei, unii se antrenează abia de două-trei zile, era foarte greu să obținem mai mult. Avem și aspecte pozitive, și aspecte negative, vom încerca să le rezolvăm. De joi suntem în cantonament, facem două antrenamente pe zi, la modul cel mai serios. Au venit jucători, au plecat jucători, am format un lot, de acum înainte vom încerca să pregătim ce vrem noi”.

Miza pe experimentați

Trei dintre fotbaliștii transferați recent ies în evidență prin cărțile de vizită: Ștefan Mardare (Vaslui, Rapid), Vali Apostol (UTA, Lupeni, Farul) și Mihai Roman (UTA, Orhei – Rep. Moldova, FC U Craiova). „Dorim să profităm de experiența lor. Acum s-a văzut că au avut vacanță mai lungă, Roman n-a jucat de trei luni, datorită problemelor de la Craiova, Mardare la fel, se știe ce s-a întâmplat la UTA. Cum am spus, de acum tratăm totul la modul cel mai serios, astfel încât la prima etapă să fim cu mult mai pregătiți din toate punctele de vedere. Cu răbdarea necesară și muncă, facem o echipă frumoasă care se va bate la primele locuri”, a punctat antrenorul principal al alb-albaștrilor.

Cantonament și încă două ținte

Sebișul e în cantonament la baza sportivă proprie, sâmbătă merge în Ungaria pentru amical cu Elore Bekescsaba și încheie pregătirea centralizată pe 9 august, când are meci cu CSC Sînmartin, calificată în turul III al Cupei după ce a eliminat Oșorheiul.

Campania de transferuri nu s-a încheiat: oficialii Naționalului poartă discuții cu un închizător experimentat, dar mai au în minte și un mijlocaș cu profil ofensiv.

 

Recomandările redacției