Trupa arădeană are viață mai ușoară la începutul Cupei, dar în campionat se anunță echilibru

Trupa arădeană are viață mai ușoară la începutul Cupei, dar în campionat se anunță echilibru

Univ Goldiş ICIM Arad are de apărat Cupa României, trofeul cucerit sezonul trecut. Mai întâi, fetele  trebuie să treacă de CSU Oradea, pentru ca în turul II să înfrunte lucky-loserul, echipa ce se va califica după ce va fi fost eliminată cu scorul cel mai strâns în primul tur.

Culoarul pare ceva mai lejer comparativ cu anul trecut, când elevele lui Jose Araujo n-au evitat vreun duel cu celelalte favorite, gen Alba Iulia, Sf. Gheorghe sau Târgoviște.

În campionat, se știe deja, arădencele au parte de un debut cu „El Clasico” de zile mari: CSM Târgovişte – Univ Goldiş ICIM Arad.

Conducătorul Marcel Urban a analizat începutul celor două competiții. „Tragerea la sorţi este cam cum se întâmplă de ani de zile, nici bună nici rea. În prima etapă jucăm cu Târgovişte o echipă în reconstrucţie ca şi noi, deci nu există favorita în acel meci. În Cupa României am avut mai mult noroc. În prima fază jucând cu Oradea, suntem avantajaţi din mai multe puncte de vedere: distanţă şi diferenţă de valoare mai ales din prisma faptului că este primul meci al noului sezon”, a spus preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad.

 

Recomandările redacției