Adrian Abrudean vrea să-și ducă întreg efectivul la același nivel

Adrian Abrudean vrea să-și ducă întreg efectivul la același nivel

Alb-albaștrii de pe malul Crișului Alb au fost sâmbătă în Ungaria, pentru un amical cu divizionara secundă maghiară Elore Bekescsaba. Alb-violeții din țara vecină s-au impus cu 1-0 după gol marcat în minutul 63, dar antrenorul Sebișului a avut de ce să se declare satisfăcut.

„A fost un meci foarte util, din toate punctele de vedere. Ne-am dus cu o echipă mai tânără, pe jucătorii care sunt în urmă cu pregătirea – Mardare, Apostol, Radu, Balint, Cosmin Călin – i-am lăsat acasă la program special cu secundul Flavius Sabău. Am avut două situații bune de unu contra unu, dar, per ansamblu sunt mulțumit de organizarea băieților pe faza defensivă. La capitolul relații de joc e normal încă să suferim, dar ne vom pregăti și peste o lună echipa va arăta mult mai bine”, promite Adrian Abrudean.

Soltesz – Raț, Bier, Moise, Neacșu – Țîrlea, Pintea, Boneta, Bozian – Roman, Sulea a fost alcătuirea primului unsprezece arădean, apoi au mai intrat Merșca, Miron – Tătar, Toader, Susan, Ganea, Chețan.

Naționalul a reintrat ieri în cantonament pe plan local și rămâne așa până sâmbătă, când e programat meci cu divizionara terță bihoreană CSC Sînmartin.

Recomandările redacției