sculiciZărăndanii încep să se apropie de momentul adevărului, adică debutul oficial în noua stagiune.  „Alb-albaștrii” au profitat de colapsul FC UTA SA și au trecut direct în turul trei al Cupei României, programat pe 13 august. Însă, antrenorii Sculici, Ciubăncan și Rusu sunt mai interesați de startul în campionat, iar în urma testului cu Millenium Giarmata, o colegă de eșalon, semnalele sunt bune.

În amicalul de pe „Centralul” din Ineu, Mașniță a deschis  tabela după o lovitură de cap lobată în urma pasei lui Răduț, iar viziatorii au egalat după pauză dintr-o fază fixă. Între timp, același Mașniță, Răduț, Boldizsar și mai ales Drăgan au irosit și alte ocazii, pentru ca succesul să fie adus de Păcurar. „Fiul risipitor” a marcat tot cu capul, plasat, după ce a luat fața unui adversar la centrarea lui Talpaș.

Păcurar, portarul Mirel Gorun (19 ani din Motru) și fundașul central Dragoș (21 de ani din Bușteni) ar putea fi ultimele achiziții la Ineu. „Cu cei trei lotul ar fi complet, o decizie finală vom lua după amicalul de miercuri, de la Lugoj”, a menționat „principalul” Cristi Sculici, care nu poate conta deocamdată pe portarul Bak și mijlocașul Stănaia, ambii accidentați.

Contra celor de la Giarmata, Ineul a intrat pe teren cu: Gorun – Zdrențan (70 Popovici), Dragoș (70 Bobeiciuc ), Ciobanu (46 Tudoroiu), Talpaș (70 Morariu) – Francescu – Kocsis (70 Șulumberchean), Hrezdac (70 Păcurar), Răduț (46 A. Purece), Boldizsar – Mașniță (46 A. Drăgan).

 

Recomandările redacției