Costel Bogoșel se anunță o figură centrală a viitoarei stagiuni din Liga a IV-a arădeană

Costel Bogoșel se anunță o figură centrală a viitoarei stagiuni din Liga a IV-a arădeană

Galben-albaștrii lui Costel Bogoșel s-au comportat bine contra divizionarelor arădene pe care le-au întâlnit de-a lungul verii. Gloria a cedat doar la limită confruntările cu Sebiș, Ineu și Șoimii Pîncota, ultima indicând că echipa a cărei istorie începe acum 101 ani își depune candidatura la titlul județean.

„Am întâlnit o echipă superioară nouă cu două eșaloane, ei zic că nu ne-am făcut de râs, am jucat un fotbal bun și cred că ne-am ridicat la nivelul lor. A fost un meci echilibrat, cu ocazii de ambele părți, noi am avut un gol anulat, am înțeles că ar fi fost off-side, ei au înscris la o greșeală de marcaj. Una peste alta, am fost un antrenament care ne-a arătat că putem spera și noi la un nivel superior”, a analizat antrenorul Costel Bogoșel amicalul cu Șoimii Pîncota.

Fostul fundaș al UTA-ei n-a dorit să aducă presiuni în plus prin conferirea vreunui statut de favorită a Ligii a IV-a în dreptul echipei sale. „Nu știu dacă există o favorită certă, s-a văzut și anul trecut UTA ce greu a promovat, ei favoriți fiind clari. Încercăm să câștigăm fiecare joc, iar dacă atunci când se trage linie suntem pe primul loc, putem spune că avem valoare. Avem mult de muncit”, a indicat Bogoșel.

Pe Telecom cel puțin până la iarnă

Gloria ar putea întâlni mâine după-amiază Podgoria Ghioroc, echipa pe care Bogoșel a ajutat-o să promoveze în Liga a V-a din postura de jucător. Altfel, antrenorul a confirmat că trupa lui mai rămâne o perioadă pe Telecom, cel puțin pentru turului stagiunii 2014-2015.

 

Recomandările redacției