cuedan pirosDimineață, Șoimii părăsesc Aradul și pleacă la Gyula. Localitatea din Ungaria va fi noua casă a Șoimilor până duminica viitoare. „A fost un meci bun de pregătire bun, deși am înfruntat o căldură mare. Băieții au arătat bine pregătiți fizic și moral, am obținut o binemeritată victorie. Sunt mulțumit și că am reușit omologarea terenului, avem condiții de joc dintre cele mai bune. Acum sperăm ca stagiul din Ungaria să fie de bun augur și să venim bine pregătiți de acolo, astfel încât să facem figură frumoasă”, a spus președintele Pavel Piroș imediat după meciul cu Gloria.
Conducătorul celor din Podgorie a luat apoi legătura cu Marcel Băban, proprietarul apărătorului Ionuț Ugoceanu, pe care Dan Cuedan îl dorește în efectiv. În plus, Pîncota tratează și cu Gloria Bistrița pentru un jucător sub 21 de ani, mișcarea având șanse să fie realizată după cantonamentul de la Gyula. Piroș a anunțat că în Ungaria sunt programate două meciuri amicale, unul în compania echipei Gyulai Thermal, joi, și încă unul contra unei echipe puse la dispoziție de Academia de Fotbal din Gyula, în ultima zi de cantonament.

Cuedan jr. a început recuperarea
Aflat în refacere după dura accidentare suferită acum două săptămâni, în amicalul de la Zăbrani, Flavius Cuedan a reintrat în circuitul Șoimilor, efectuând antrenamentele pe care starea de sănătate i le permite. Mijlocașul – diagnosticat cu dublă fractură de mandibulă – a fost la amicalul cu Gloria și a făcut exerciții cu benzi TRX, alături de Norbert Polgar.
Intrat și el în lotul Pîncotei pentru cantonament, Cuedan jr. s-a întreținut apoi cu Alin Pavel, fostul său coleg de la FC Olt, care a primit weekend liber de la Dan Oprescu după cantonament și a venit să-și viziteze fosta echipă.

Recomandările redacției