lupseUniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULALA) organizează, la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie, al doilea curs de administratori de imobile din acest an.
„Cursul se va desfăşura în perioada 25 august – 6 septembrie şi va fi susţinut de specia­lişti în domeniu, în vederea susţinerii atestării la Primăria Arad. Cursanţii vor fi pregătiţi în legislaţia tehnică şi de specialitate locativă, finanțe-contabilitate, legislaţia economico- administrativă şi dreptul mun­cii”, a declarat Dorina Lupşe, preşedintele ULALA.
Aceasta susţine că în cadrul cursului se vor desfăşura activităţi practice de documentare, aplicaţii în vederea pregătirii viitorilor administratori pentru rezolvarea problemelor cu care s-ar putea confrunta. „Se va primi în integralitate legislaţia ce reglementează activitatea asociaţiilor de proprietari şi formularistica specifică asociaţiilor  ce conduc evidenta în partidă simplă. Înscrierile se fac la sediul Uniunii de pe strada Ştefan Cicio Pop, nr.7 sau telefonic la numărul 0257/285053”, a ţinut să menţioneze Dorina Lupşe.

Recomandările redacției