constantiniTrupa alb-roșie a trecut de a cincea zi a cantonamentului de la Mallnitz și totul se încadrează în așteptări. Roland Nagy, Radu Anca și Sebastian Huțan își „încarcă” efectivul prin intermediul celor două antrenamente zilnice. Staff-ul tehnic arădean cere – și primește – implicare maximă.
Confirmă atacantul Cipri Rus. „Antrenamentele sunt grele, dar plăcute, în același timp. Atmosfera e bună la echipă, toți muncim cu seriozitate, de la cel mai tânăr la cel mai «bătrân». Condițiile sunt foarte bune, iar gazonul terenului pe care ne pregătim e excelent. Cu alte cuvinte, totul decurge OK”, a transmis fotbalistul arădean.
Ajutor de la Dietmar Constantini
Partea austriacă, organizatoare a cantonamentului UTA-ei, care trebuia, conform contractului semnat cu arădenii, să asigure cele două meciuri de verificare, a întâmpinat dificultăți în onorarea obligației. Așa că Roland Nagy s-a reorientat rapid și a apelat la fostul său antrenor de la Mainz, Dietmar Constantini. Cel care a pregătit și Naționala Austriei în perioada 2009-2011 a fost prompt, iar utiștii au aflat numele primei adversare: Lanz Krone, din Liga a IV-a austriacă. Meciul e programat miercuri seară. „Pentru a doua întâlnire a cantonamentului suntem în discuții cu echipe din Italia, deoarece în Austria campionatele au început și nu prea sunt adversari disponibili”, a explicat team-managerul Codru Grădinariu.

Recomandările redacției