Furt de butelie
Poliţiştii din Buteni au identificat un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Buteni, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi.
Cercetările au stabilit faptul că, în noaptea de 2/3 august a.c., suspectul ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil, iar ulterior în interiorul unei bucătării lăsată descuiată, de unde ar fi sustras o butelie de aragaz.
Prejudiciul a fost recuperat, cel în cauză fiind cercetat pentru furt calificat.   (D.D.)

disparutDispărut de acasă
Un bărbat de 46 de ani a dispărut, în noaptea de 3/4 august a.c., de la domiciliul său din municipiul Arad.
Moise Tiberiu Benţe are următoarele semnalmente: înălţime 1,68 m., 65 kg., ochi căprui, păr şaten grizonat cu început de calviţie, la data dispariţie purtând pantaloni blue-jeans trei sferturi, tri­- cou albastru, sandale din piele de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la apelul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.  (D.D.)

Trimis în judecată
Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş a dispus trimi­terea în judecată a inculpatului Claudiu Stelian Danci sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neîn­ma­- triculat şi fără a deţine permis de conducere.
„Din probatoriu a rezultat că la data de 15.04.2014, în jurul orei 10.30, inculpatul, în vârstă de 22 de ani, a condus pe raza localităţii Vărşand, fără a poseda permis de conducere, o motocicletă marca Honda. În apropierea stației de carburanţi, acesta a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, derapând şi ajun­gând în afara carosabilului”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.   (D.D.)

Recomandările redacției