scenaPrimăria municipiului Arad a început pregătirile pentru Zilele Aradului, anunţând că doreşte să contracteze servicii de scenotehnică, sonorizare și lumini pentru concertele care vor avea loc în diferite locaţii din oraş.

Programul manifestărilor nu a fost făcut public încă, însă, conform caietelor de sarcini publicate pe pagina de internet a Primăriei, pentru Zilele Aradului sunt pregătite festivalul Rock&Bikes, care va avea loc între 15 şi 17 august, la Ştrandul Neptun, concerte de muzică uşoară şi populară, programate să se desfăşoare în 23 şi 24 august la Ştrandul Neptun şi mai multe spectacole.

Spectacolele se vor desfăşura în cartiere, respectiv în Micălaca (21-22 august), Aurel Vlaicu (22 august), Alfa, Grădişte, Bujac (16-17 august).

De asemenea, un spectacol va avea loc în Parcul Eminescu, în 21 august, când, conform tradiţiei, va fi marcată Ziua oraşului Pecs, la Arad.

Primăria va mai monta o scenă şi în zona străzii Meţianu, unde în perioada 18-20 august se va desfăşura Târgul Estival.

De asemenea, va mai fi nevoie de o scenă şi în Parcul Chinologic, unde sunt programate demonstraţii în 16 august.

Conform prevederilor caietelor de sarcini, scenele trebuie să fie dotate cu instalaţii de sonorizare, mixare, lumini, microfoane, acoperiş, conform legislaţiei în vigoare urmând să fie aleasă oferta cea mai ieftină.

Zilele Aradului, ediţia 2014, vor avea loc în perioada 15-24 august.

 

Recomandările redacției