gradinariu nagy bancaLa trei zile după ce vin acasă din Austria, utiștii au al treilea meci oficial al sezonului. Față în față cu ei sunt „băieții cu pizza” de la Mama Mia Becicherecu Mic.
Timișenii au fost părăsiți peste vară de antrenorul Sorin Bălu, care a urcat la divizionara secundă FC Caransebeș. Fostul secund Petre Narcis, elev pe vremuri al lui Gigi Borugă la Minerul Motru, a făcut pasul în față și a devenit antrenor principal. Cei din Becicherec au încheiat campionatul trecut precum precedenta adversară a trupei arădene, Național Sebiș, pe locul 2 din Liga a III-a, dar în seria a IV-a. Recent, într-un amical al verii, i-au învins cu 1-0 pe Șoimii Pîncota.
„Avem parte de un nou adversar bine cotat. Meciul va fi un examen vizavi de nivelul de pregătire de dinaintea campionatului. Sper să vină și mai mulți oameni alături de noi și să aibă aceeași satisfacție ca la primele două întâlniri din Cupa României”, a comentat team-managerul arădean Codru Grădinariu. Meciul din 13 august e programat la 17,30, tot pe arena din Cartierul Sânicolau Mic. În altă ordine de idei, aseară, după închiderea ediției, alb-roșii au jucat în Austria cu Lanz Krone. Vom reveni în numărul de mâine al ziarului nostru cu detalii despre ce s-a întâmplat acolo.

Recomandările redacției