pancota gyulaDivizionara secundă arădeană a ajuns la jumătatea stagiului de pregătire centralizată de la Gyula. Trupa Șoimilor a ajuns în Ungaria în prima zi a săptămânii, când a și susținut un prim-antrenament, iar de atunci porția zilnică a crescut la două ședințe de pregătire.
„Totul decurge normal, e bine că nu avem jucători accidentați. Doar Rusu a acuzat dureri ușoare la genunchiul piciorului drept, dar vineri după-masă va fi apt de antrenament. Toți s-au înhămat bine la muncă, treptat ne îndeplinim obiectivele acestui cantonament, și în ceea ce privește latura fizică, și în ceea ce privește partea tehnică”, a punctat antrenorul principal Dan Cuedan.
Arena de la Academia de Fotbal din Gyula e gazdă perfectă pentru pîncotani, care se simt excelent acolo. „Avem condiții de teren foarte bune, porți mobile, porți mici, și toate celelalte materiale care ne ajută să ne facem bine treaba. Duminică ieșim din cantonament cu joc amical împotriva unei echipe de liga a VI-a, căreia îi vom ceda vreo doi-trei jucători de la noi. În Ungaria a început campionatul, iar cele de nivel superior sunt deja angrenate în competiții”, a adăugat fostul mijlocaș.
Tot în stand-by, cu seria
Pe 6 august, Biroul Executiv al LPF 2 ar fi trebuit să anunțe ce sistem va propune Adunării Generale. Nu s-a întâmplat însă nimic și pro­babil că totul se va decide pe 12 august. „Știm situația, suntem la curent. Ce va fi, va fi. Oricum, tot fotbal va fi, indiferent că se alege o serie sau două, tot pe teren se joacă, tot 11 la 11. Eu sper să ne ajute Dumnezeu să începem bine și să facem o fi­gură cât mai frumoasă în acest prim-an al Șoimilor din Pâncota în liga secundă”, a transmis Dan Cuedan.
Stadionul arată tot mai bine
Acasă, cu omologarea pentru liga secundă primită săptămâna trecută, conducătorii grupării din Podgorie au continuat „upgrade-ul” început imediat după promovare. Primarul Iosif Retter, city-mana­gerul Monel Pîncotan și președintele Pavel Piroș au verificat ultima sută de metri a lucrărilor. La Pâncota s-a încheiat și procesul de regazonare, iar acum se montează noua tribună oficială, amplasată pe partea unde sunt situate și băncile tehnice.

Recomandările redacției