mansourFormația lui Dan Stupar și Cristi Păcurar a jucat sâmbătă primul ei meci oficial. Debutul n-a fost simplu, tânăra echipă arădeană a avut în față una din echipele cu cotă bună de tot la titlul județean, care a și făcut dife­rența, învingând cu 2-0. Vlad Fili­mon a înclinat rapid balanța în favoarea Gloriei cu gol în minutul 3, iar meciul l-a liniștit definitiv Florin Gîlcă, în minutul 62.
Prezent la meci, team-managerul utist Codru Grădinariu a avut cuvinte frumoase pentru tinerii utiști. „Au jucat băieții cu bărbații, diferența a fost că bărbații au înscris. Dar echipa a arătat bine, ne-am creat multe ocazii. Scopul nostru e să creștem fotbaliștii, nu urmărim neapărat rezultatele”, a reamintit Grădinariu.
La UTA II a debutat senegalezul Gueye Mansour, care a reușit să se remarce în câteva rânduri. În altă ordine de idei, incluzându-l pe Grădinariu, meciul de la Șiria a reunit trei utiști de la mijlocul anilor 90: Marcel Coraș conduce Gloria, iar Dan Ologeanu, fostul mare arbitru devenit apoi președinte al Bătrânei Doamne, a fost observatorul brigăzii de arbitri!
UTA II Șiria: Revesz – Irina, Lazăr, Pocioian, Prună (Moza), Aldan, Jorza, Brănișteanu (Dinculescu), Tănase (Coșa), Ghergar (Stahl), Mansour.
Gloria: Vaida – Topai, Ew. Wild, Blănaru, Hulbăr (Gherghel), Berari (Pirtea), Filimon, Fl. Gîlcă, Sg. Popa, Țugui (Ban), Măgulean, Higyed.
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Adrian Costea, Lucian Berariu. Observatori: Dan Ologeanu, Valer Mărginean.

Recomandările redacției