nagyUtiștii s-au întors duminică noaptea din Austria, iar ieri, Roli Nagy și staff-ul său au condus un antrenament de „dezmorțire”, plus o ședință de refacere, la Gemi Sport.
Alb-roșii au ritm rapid, miercuri sunt pe terenul din Sînnicolau Mic pentru turul III din Cupa României. Până atunci, Roland Nagy a comentat ce           s-a întâmplat în cantonament. „Singurul impediment a fost că am avut doar un adversar, găsit prin intermediul fostului meu antrenor de la Mainz. S-a întâmplat așa pentru că în Austria au început toate ligile posibile și e foarte greu să găsești un partener de amicale în această perioadă. Dar bine că s-a întâmplat și așa. Ca atitudine, ca angrenare în efort, din punctul nostru de vedere, cantonamentul a fost reușit. Despre celelalte aspecte, timpul și rezultatele răspund. Am îmbinat tot ce ne-am dorit, utilul cu plăcutul, iar condițiile au fost deosebite –  teren, climă, altitudine, cazare și alimentație. Pentru tineri a fost altceva, drumul greu, dar a meritat toată experiența”, a punctat antrenorul principal al arădenilor.
SCU: „Spre o nouă victorie!”
„UTA îşi continuă parcursul în Cupa României cu meciul de miercuri, 13 august, ora 17.30, împotriva echipei Mamma Mia Becicherecu Mic, revelaţia din campionatul trecut a seriei de Liga a III-a în care a participat. Vom întâlni un adversar valoros, cu dorinţă mare de a ne învinge – mai ales că vine din judeţul Timiş, are în componenţă jucători timişoreni iar în turul precedent a eliminat Poli Timişoara.
Pentru utiştii care nu au cu ce să ajungă la terenul din Sânicolau Mic va fi disponibil din nou un autobuz ce va pleca din faţa stadionului Francisc Neuman (UTA) la ora 17. Sperăm să ne vedem cât mai mulţi la acest meci şi să purtăm echipa spre o nouă victorie ce ne va apropia de obiectivul nostru din Cupă”, a transmis, ieri, într-un comunicat, asociația Suporter Club UTA.

Recomandările redacției